Domaza
Türkiye, Bursa, Nilüfer, Nilüfer
property
Fiyat 10 555 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 330 m2
6 oda, 4 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bursa Nilüfer'de Akıllı Ev Sistemine Sahip Kentsel Dönüşüm Projesinde Şık Daireler

Sitenin inşa edildiği Nilüfer Cumhuriyet Mahallesi, sosyal ve kültürel hayatın tüm bileşenlerinin bir arada yer aldığı nezih bir bölgedir. Genellikle ailelerin ikamet ettiği, güvenli ve modern bir semttir.

Bursa Nilüfer'de satılık daireler merkezi konumlu olup ana yollara, market, okul, eczane, cami ve toplu taşıma gibi tüm olanaklara çok yakın konumdadır. Ayrıca, Uludağ Üniversitesi’ne 9 km, Bursa Şehir Hastanesi’ne 10 km, Mudanya Feribot İskelesi’ne 17 km, kayak merkezi Uludağ'a 26 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yaklaşık 2 saatlik sürüş mesafesinde yer almaktadır.

Toplam 19 dönüm inşaat alanına sahip olan projede 4 dönümlük alan üzerine 10'ar katlı 3 blok inşa edilmiş olup toplam 3.000 m² kapalı otopark ile 2.500 m² yeşil alan bulunmaktadır. Ayrıca sitede spor salonu, çocuk parkı ve peyzajlı yeşil alanlar yer almaktadır. Sitede oturanların güvenliği, güvenlik kameraları ve 7/24 aktif güvenlik görevlisi ile sağlanmaktadır.

3+1 ve 5+1 dubleks seçeneklerine sahip daireler geniş ve ferah bir tasarım anlayışı ile inşa edilmiştir. Girişte aynalı ve şık tasarımlı bir portmanto, mutfakta 3'lü ankastre set, salon ve yatak odalarında klima altyapısı, giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Dairede bulunan tüm ahşaplar yüksek kaliteli lake malzemeden üretilmiştir. Ses ve ısı izolasyonu sağlamak için taş yünü kullanılmıştır. Dairelerin sahip olduğu akıllı ev sistemi, mobil cihazların yanı sıra girişte yer alan tablet ekran üzerinden de kontrol edilebilmektedir.


YEI-00183

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Aidatsız, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Otopark
Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için