Domaza
Türkiye, Muğla, Ortaca, Ortaca
property
Fiyat 23 448 420 TL
Ev Satılık
Metrekare: 245 m2
5 oda, 5 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Muğla Sarıgerme'de Plaja Yakın Müstakil Villalar

Muğla'nın dünyaca ünlü tatil şehirleri Marmaris ve Fethiye'nin arasında yer alan Ortaca ilçesinin sahil şeridinde yer alan Sarıgerme eşsiz doğası, geniş plajları, kükürt kaplıcaları ve Dalaman Havalimanı'na yakın konumu ile her geçen gün popülaritesi artan bir yerleşim yeridir.

Muğla'da satılık villalar Sarıgerme Plajı'na 1.8 km, Kükürt Kaplıcaları'na 4 km ve Dalaman Havalimanı'na 5 km mesafede yer almaktadır.

Villalar her biri birbirinden bağımsız 8 bölümden oluşan 3600 m² arsa içerisindeki sitededir. 4+1 müstakil villalar, her biri 245 m² brüt kullanım alanına sahip olmakla birlikte konumuna göre 390 m² ile 410 m² arasında arsa payına sahiptir. Villalar tasarımı itibari ile iki farklı girişe sahip olup, istenildiği taktirde iki bağımsız ev haline dönüştürülebilmektedir. Villaların bahçe katında yüksek tavanlı ve açık-plan mutfağa sahip bir yaşam alanı, bir yatak odası, bir misafir banyosu, çamaşır odası ve depolama alanı mevcut olup 1. katta ise ebeveyn banyolu 3 yatak odası mevcuttur.

Özel havuzlu müstakil villalar her geçen gün değer kazanan Sarıgerme bölgesinde konumu ve yapısı itibari ile tatil için olduğu gibi uzun dönem yaşamak veya yatırım amaçlı mülk sahibi olmak için de oldukça uygun bir konumdadır.


BJV-00442

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Çamaşır Odası, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için