Domaza
Türkiye, İstanbul, Beşiktaş, Beşiktaş
property
Fiyat 22 579 960 TL
Daire Satılık
Metrekare: 86 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Beşiktaş Dikilitaş'ta Sahile ve Beşiktaş Meydanına 1,3 km Mesafede Geniş Daireler

İstanbul Avrupa Yakası’nın merkezi ilçelerinden biri olan Beşiktaş, hem iş hayatının kalbinin attığı hem de kültürel ve sosyal olanakları ile şehrin en çok ziyaret edilen ilçelerinden biridir. Beşiktaş, hem tarihi dokusu hem de sahili ile ön plana çıkmaktadır.

Lüks projedeki daireler; Sait Çiftçi Devlet Hastanesi'ne 350 m, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne 400 m, Acıbadem Fulya Hastanesi'ne 700 m, Zorlu Center’a ve metrobüse 900 m, sahile 1,3 km, Amerikan Hastanesi’ne 1,4 km, Yıldız Parkı’na 1,6 km, Dolmabahçe Sarayı’na 2,1 km, Taksim'e 4,4 km ve İstanbul Havalimanı’na 42 km mesafede yer almaktadır.

Proje; 1.000 m² arsa alanı üzerine kurulu 5 katlı 25 daireden oluşmaktadır. Projedeki daireler, açık-kapalı plan mutfak, ebeveyn banyolu ve teraslı daire seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Projede 35 araçlık kapalı otopark ve asansör olanakları bulunmaktadır.

İstanbul Beşiktaş’ta satılık daireler ankastre set, çelik kapı, LED ve spot aydınlatma, duş kabini, laminat ve seramik döşemeler, PVC pencereler, yerden ısıtma, doğalgaz ve uydu sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır.


IST-01322

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Depo, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu