Domaza
Türkiye, İstanbul, Bağcılar, Bağcılar
property
Fiyat 8 940 859 TL
Daire Satılık
Metrekare: 66 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Basın Ekspres Yolu Üzerinde Yatırım Değeri Yüksek Daireler

Daireler İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yer almaktadır. Basın Ekspres Yolu yeni yapılan iş merkezleri, metro hatları ile değer kazanmakta olup birçok yatırım fırsatı sunmaktadır.

İstanbul Bağcılar’da satılık daireler metroya 2.5 km, Kuzey Avrupa Otoyolu’na 3.5 km, E-5 Otoyolu’na 4 km, Küçükçekmece Gölü’ne 4.5 km, Uluslararası CNR Fuar Merkezi’ne 5 km, Bakırköy Marina’ya 8 km, Taksim’e 14 km ve İstanbul Havalimanı’na 28 km mesafede yer almaktadır.

Daireler 16.352 m² arsa üzerinde 2 blok ve 369 daireden oluşan sitede yer almaktadır. Sitede kapalı yüzme havuzu, sauna, spor merkezi, çocuk oyun alanları, açık çarşı, kafeler, restoranlar, kapalı otopark, asansör, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi gibi zengin sosyal olanaklar mevcuttur.

Dairelerde bahçe, balkon, açık-plan veya ayrı-plan mutfak ve ebeveyn banyosu seçenekleri bulunmaktadır. Dairelerin iç mekanları çelik kapı, ankastre set, laminant ve seramik yüzey kaplamaları, duş kabini, PVC çift kaplama pencere ve balkon kapıları gibi zengin niteliklerle donatılmıştır.


IST-01238

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Balkon
Otopark
Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için