Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 6 315 436 TL
Daire Satılık
Metrekare: 52 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Yemyeşil Doğada Havuzlu Sitede Şık Daireler

Şık daireler Alanya'nın Oba bölgesinde merkezi bir konumda yer almaktadır. Alanya’nın en güzel beldelerinden biri olan Oba, hem bölge sakinlerine hem de tatilcilere doğal güzelliği, mavi bayraklı plajları ve sosyal olanakları ile yüksek yaşam kalitesi vadetmektedir. Hem huzurlu bir yaşam sürebileceğiniz hem de kazançlı gayrimenkul yatırımları yapabileceğiniz Oba, gayrimenkul yatırımcıları için odak noktalarından biridir.

Alanya'da satılık daireler günlük yaşamda ihtiyaç duyabileceğiniz günlük ve sosyal olanaklara yakın konumda okula 180 m, eczaneye 200 m, fırına 210 m, alışveriş merkezine 2.8 km, hastaneye 2.1 km, sahile 3.3 km, şehir merkezine 5 km ve Gazipaşa Havalimanı'na 36 km mesafededir.

Daireler 3 blokta 84 daireyi kapsayan site içerisindedir. Sitede açık yüzme havuzu, açık otopark, jeneratör, çocuk oyun alanı, spor salonu, sauna, masaj odası, hamam, yoga-pilates alanı, asansör, güvenlik kamerası, 7/24 güvenlik, özel peyzaj düzenlemesi, çevre duvarı ve aydınlatmalar ile tasarlanarak konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Daireler 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı modelde satışa sunulmaktadır. Daireler görüntülü diyafon sistemi, çelik kapı, özel tasarım mutfak ve kapılar, laminant parke, özel tasarım duş kabini, lüks armatürler, ankastre duş, merkezi uydu sistemi, internet altyapısı, klima tesisatı gibi zengin donanıma sahiptir.


AYT-03808

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Çamaşır Odası, Spor Salonu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
SPA, Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için