Domaza
Türkiye, Aydın, Kuşadası, Kuşadası
property
Fiyat 11 000 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 140 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kuşadası Davutlar'da Havuzlu Sitede Şık Villalar

Şık villalar Aydın Kuşadası'nda sakin ve huzurlu bir bölgede yer almaktadır. Binlerce yıllık tarihi ile Efes Antik Kenti'ne yakın Kuşadası, yoğun turizm faaliyetleri ile ünlü bir liman kentidir. İnce kumlu plajları, antik şehirleri ve doğal güzellikleri ile kruvaziyer gemilerinin uğrak noktası olan Kuşadası, tarih boyunca talep görmüş bir bölgedir.

Aydın Kuşadası'nda satılık villalar markete 600 m, sağlık merkezine ve eczaneye 800 m, denize ve plaja 2.5 km, alışveriş merkezine 9 km, Kadınlar Plajı'na 15 km, yat limanına 20 km, Efes Antik Kenti'ne 35 km, Adnan Menderes Havalimanı'na ise 80 km mesafededir.

50.000 m² alan üzerine kurulu sitede ortak bahçe, peyzaj alanları, açık ortak havuz, kapalı termal havuz, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları, açık otopark, site içi yürüyüş alanları bulunmaktadır.

Yeni villalar ikiz villa tipinde olup bahçe terası, balkon, açık mutfak, lamine ve seramik zemin kaplamaları, klima, çelik kapı, duş kabini ve PVC pencere sistemleri gibi özelliklere sahiptir.


CII-00003

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı