Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 9 711 632 TL
Daire Satılık
Metrekare: 118 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kargıcak'ta Özel Plajı ve Cafesi Bulunan Komplekste Satılık Daireler

Kargıcak, Alanya'da sera, üretim, şehir planlaması ve bölge düzeni açısından dikkat çeken bir yaşam alanıdır. Bölge, yerli ve yabancı kesim tarafından Antalya'da tatil evi satın almak, yaşamak ve yatırım yapmak için yoğun olarak tercih edilir. Kargıcak, tüm sosyal olanakları ve günlük ihtiyaçları birkaç dakikalık yürüme mesafesi içerisinde barındırır.

Antalya Alanya'da satılık dairelerin bulunduğu 5 bloklu site; denize 100 m mesafede yer alır. Market, eczane, okul ve otobüs durağı gibi olanaklar birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Alanya Kargıcak'ta satılık daireler ayrıca Mahmutlar merkeze 2,5 km, Alanya ilçe merkezine 15 km ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na 25 km mesafede yer almaktadır.

Alanya'da ideal bir lokasyonda yer alan sitede 5 blok mevcuttur. Site, sakinleri için özel plaj, sahilde kafe, kaydıraklı açık yüzme havuzu, güneşlenme alanı, havuz başında kafe ve bar, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, SPA, soyunma odası, duşlar, dinlenme alanı, çocuk oyun alanı, tenis kortu, basketbol sahası, açık/kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmeti, bekçi ve yönetim ofisi gibi imkânlar sunmak için özenle hazırlanmaktadır.


AYT-03797

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Tenis kortu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için