Domaza
Türkiye, Kocaeli, Kartepe, Kartepe
property
Fiyat 9 099 404 TL
Daire Satılık
Metrekare: 166 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kartepe'de Huzurlu Lokasyonda Sosyal Aktiviteli Sitede Daireler

Satılık dairelerin bulunduğu site Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yer almaktadır. Kocaeli bölgesi sosyal alanların yanı sıra hobi ve spor etkinlikleri için pek çok tesis sunmaktadır. Şehir; dört mevsim spor, hobi ve gezi amaçlı gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir. Kocaeli'de kış sporları, su kayağı, ATV turları ve binicilik kulüpleri gibi aktivitelerinin yanı sıra orman, park ve mesire alanları da mevcuttur.

Kartepe'de yer alan Kocaeli'de satılık daireler E-5 Karayolu'na 1 km, Cengiz Topel Havalimanı'na 2.6 km, TEM Karayolu'na 26 km, Kartepe Kayak Merkezi'ne 26 km, Kocaeli merkeze 29 km, Osman Gazi Köprüsü'ne 90 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 96 km, İstanbul'a ise 101 km mesafede yer almaktadır.

501 daireden oluşan proje 37.000 m² alan üzerine inşa edilmiştir. Huzurlu bir lokasyonda yer alan bu projede tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı otopark, yürüyüş yolları, hobi alanları, yoga alanı, pilates odası, spor salonu, kickboks alanı, asansör, 7/24 güvenlik, güvenlik kameraları, seyir terasları, hamam, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, squash alanı ve oyun parkı gibi sosyal aktivite imkânları yer almaktadır.

Proje, her daireye özel hamam ve sauna sunmaktadır.

Kartepe'de yer alan satılık daireler; LED ve spot aydınlatma, ankastre mutfak seti, PVC pencere sistemleri, seramik ve laminant yüzey kaplamaları, ses ve ısı yalıtımı, çelik kapı, klima, duş kabini, panjur, yerden ısıtma ve merkezi uydu sistemi ile donatılmıştır.


KCO-00019

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Golf
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Göl manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için