Domaza
Türkiye, Kocaeli, İzmit, Saraybahçe
property
Fiyat 26 650 441 TL
Ev Satılık
Metrekare: 411 m2
6 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kocaeli İzmit'te Müstakil Bahçeli ve Müstakil Havuzlu Sitede Villalar

İzmit Kocaeli'nde bulunan Kartepe Kayak Merkezi, Sapanca ve İznik Gölü gibi doğal güzellikler ile çevrili bir bölge olup şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğanın huzurunu yaşamak isteyenler için bir ziyaret noktası haline gelmiştir. Bu bölgede wakeboard, kano gezisi, at çiftlikleri, dağ sporları ve göl turları gibi çeşitli sosyal aktiviteler de tercih edilmektedir.

Ayrıca Türkiye'nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan Kocaeli yerli ve yabancı yatırımcılar için de oldukça çekici bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Bu nedenle bölge doğal güzelliklerle birlikte endüstriyel ve ekonomik faaliyetler açısından da önemli bir konuma sahiptir.

Kocaeli İzmit'te satılık villalar Kurtdere Göleti’ne 1.1 km, Ketence Göleti’ne 3 km, en yakın markete 3.8 km, Cengiz Topel Havalimanı’na 10.7 km, Sapanca Gölü’ne 11.2 km, Kartepe’ye 12.4 km, İzmit’e 20 km, denize 22 km, Osmangazi Köprüsü’ne 67.3 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 89.3 km uzaklıkta yer almaktadır.

Villalar 26.000 m² alan üzerine inşa edilmiş villa projesinde yer almaktadır. Projede 35 adet villa bulunmaktadır. 411 m² yaşam alanına sahip 5+1 dubleks villalar özel havuz, müstakil bahçe, çocuk oyun parkı, spor salonu, hamam, sauna, ortak sosyal alan, sosyal kulüp, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası, açık otopark, jeneratör ve site görevlisi gibi olanaklara sahiptir.

Müstakil bahçeli villalar özel tasarım mutfak, her oda için banyo, teras, çamaşır odası, balkon, giyinme odası, jakuzi, şömine, beyaz eşya, duş kabini, ankastre set, kiler, akıllı ev sistemleri, merkezi uydu sistemi, jeneratör ve barbekü gibi birçok özellik ile donatılmıştır.


KCO-00028

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Güvenlik, Teras, Sauna, Jakuzi, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı