Domaza
Türkiye, Yalova, Çınarcık, Esenköy
property
Fiyat 7 750 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 130 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yalova Esenköy'de Havuzlu ve Taş Kaplamalı Müstakil Villalar

Yalova; büyükşehirlere olan yakınlığı, yaz-kış turizmine uygun olması, deniz ve doğanın buluştuğu sakin bir şehir olmasından kaynaklı hem tatil hemde uzun bir yaşam için sıkça tercih edilen merkezlerden biridir. Esenköy bölgesi ise, sahip olduğu tertemiz plajlar ve eğlence mekanlarından dolayı özellikle yaz aylarının vazgeçilmez merkezlerinden biridir.

Yalova Esenköy'de satılık villalar; market, eczane, okul, plaj, deniz gibi olanaklar sunan Esenköy belde merkezine 3 km, Çınarcık merkeze ve feribot iskelesine 15 km, Yalova merkeze ve feribot iskelesine 34 km, Osmangazi Köprüsü'ne 55 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 88 km mesafede yer almaktadır.

Projede her biri 235 m² arsa üzerine inşa edilen 3 adet villa bulunmaktadır. Villalar iç-dış taş kaplama kullanılarak inşa edilmiştir. Villalar; ahşap tavanlar, ebeveyn banyoları, yüzme havuzları be tüm odalarda şömineli yerden ısıtma sistemi ile ayrıcalıklı bir yaşam sunar. Yaz-kış turizmin canlı olduğu bölge, kısa dönem kiralamalara uygundur.


YVX-00123

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Şömine
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Sobalı Isıtma, Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu