Domaza
Türkiye, Antalya, Döşemealtı, Döşemealtı
property
Fiyat 25 500 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 400 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Döşemealtı'nda Ormana Yakın Müstakil Villa

Özel havuzlu villa lüks müstakil gayrimenkullerin bulunduğu Antalya Döşemealtı, Yeşilbayır'da yer almaktadır. Bölge daha fazla yeşil alana sahip olması ve ormana yakınlığıyla öne çıkmaktadır.

Antalya'da satılık villa Orfe Tatil Köyü'ne 450 m, Migros MM 800 m, Döşemealtı merkeze 4.5 km, Özdilek AVM'ye 13 km, Antalya Bilim Üniversitesi'ne 15 km, Konyaaltı Sahili'ne 19 km, Antalya Migros AVM'ye 19 km ve Antalya Havalimanı'na 29 km mesafededir.

Villanın yer aldığı proje 490 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiştir. Müstakil villa iki araçlık açık otopark, özel düzenli bahçe, özel havuz, merkezi uydu TV sistemi, bahçe sulama sistemi ve güvenlik kamera sistemi gibi özelliklere sahiptir.

4 yatak odalı müstakil villada salon, açık-plan ada özellikli mutfak, banyo, tuvalet, üç ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası, balkon ve geniş veranda alanı bulunmaktadır.

Şık villada ankastre set, yerden ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, elektrikli panjur sistemi, klima altyapısı, her odada giyinme dolabı, TV ünitesi, vestiyer, spot ve LEd aydınlatma gibi zengin özellikler mevcuttur.


AYT-03975

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Çamaşır Odası, Şömine, Aidatsız
Otopark
Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Batı, Doğu, Güney