Domaza
Türkiye, İzmir, Bornova, Bornova
property
Fiyat 5 280 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 120 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Bornova'da Tüm Olanaklara Yakın Site İçinde Taşınmaya Hazır Daireler

Bornova İzmir'in merkezinde yer alan tüm sağlık, ulaşım ve eğitim imkanlarının bulunduğu, yeni yapılaşmanın ve kentsel dönüşüm olduğu elit bölgelerinden biridir. Bornova'da bulunan otoyol ve otoyol üzerindeki otobüs terminali bu bölgeyi ulaşılır kılmaktadır.

İzmir Bornova'da bulunan satılık daireler süpermarkete ve alışveriş merkezine 300 m, hastaneye ve şehirlerarası otobüs terminaline 1 km, üniversite kampüsüne ve metro istasyonuna 3 km, Alsancak'a ve Kültürpark'a 6 km, İzmir Kordon sahil yürüyüş alanına 7 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 25 km, İzmir'in mavi bayraklı plajlarına 35 km mesafede yer almaktadır.

15000 m² alan üzerine kurulu 5 bloklu sitede 1000 daire bulunmaktadır. Projenin ilk etabı tamamlanmış ve taşınmaya hazır bir durumdadır. Projede açık yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, müze, tiyatro ve sanat merkezleri ile ticari ünitelerinin olduğu çarşı, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları bulunmaktadır.

Farklı oda seçeneklerine sahip taşınmaya hazır sitede bulunan dairelerde açık-plan mutfak, seramik ve parke zemin, doğal gazlı ısıtma sistemi, üçlü ankastre set, salon ve yatak odalarında klima, ebeveyn banyosu, balkon, PVC pencere ve kaliteli mutfak ekipmanları gibi konforlu bir yaşam sunan özellikler mevcuttur.


ADB-00021

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu