Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 25 678 148 TL
Daire Satılık
Metrekare: 116 m2
3 oda, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kestel'de Otel Konseptinde Denize Sıfır Hollywood Mimarisine Sahip Satılık Daireler

Kısa bir sürede hızla gelişen Alanya'nın elit semti Kestel, bünyesinde alışveriş ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz süpermarketler, restoranlar, kafeteryalar ve devlet daireleri gibi gündelik olanaklar barındırır. Kestel, yeni eğlence mekanların açılmasıyla birlikte çağdaş ve aktif bir semt haline gelmiştir. Her geçen gün daha da canlı bir yaşam ortamı sunan Kestel; peyzaj tasarımları, yürüyüş yolları ve spor alanları gibi yeni olanaklarla popülerliğini arttırarak barındırdığı sessiz atmosferi kalite ile değiştirmiştir.

Tasarım harikası olarak nitelendirilebilecek Alanya Kestel'de satılık daireler, denize sıfır konumda ve tüm sosyal ihtiyaçlara birkaç dakika yürüme mesafesinde yer alır. Muhteşem manzaraya sahip satılık daireler, Alanyum Alışveriş Merkezi'ne 8 km, Alanya merkeze 12 km, Gazipaşa Havalimanı'na ise 29 km mesafede bulunmaktadır.

Dünyaca ünlü bir mimar tarafından tasarlanan bu kompleks, sizlere beraberinde açık ve kapalı ortak yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanı, spa merkezi, masaj odası, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yoga alanları, açık ve yarı kapalı otopark ve engellilere uygun girişler gibi imkânlar sunmak için hazırlanmaktadır.


AYT-03861

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Asansör, Balkon, Güvenlik, Bahçe
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için