Domaza
Türkiye, Antalya, Döşemealtı, Döşemealtı
property
Fiyat 2 413 984 TL
Daire Satılık
Metrekare: 55 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Döşemealtı'nda Merkezi Konumda Taksitli Ödeme Seçeneğiyle Öne Çıkan Daireler

Daireler Döşemealtı'nın Yeniköy Mahallesi'nde yer almaktadır. Yeni daireler tüm sosyal olanaklara yürüme mesafesinde avantajlı bir konuma sahiptir.

Döşemealtı, Antalya'da satılık daireler; Enlem Koleji'ne 400 m, Özel Termessos Hastanesi'ne 600 m, Antalya Bilim Üniversitesi'ne 9 km, ÖzdilekPark AVM'ye 19 km, denize 21 km, Kaleiçi'ne 25 km, Antalya Migros AVM'ye 27 km ve Antalya Havalimanı'na 35 km uzaklıkta yer almaktadır.

1318 m² arsa üzerine inşa edilen projede 2 blok içerisinde yer alan 20 dairenin her biri için 1 araçlık açık otopark alanı, havuz, asansör, 7/24 güvenlik, güvenlik kamerası, iyi düzenlenmiş bir bahçe, otomatik sulama sistemi, ortak alanlar için jeneratör, güneşlenme alanı, kamelya, çocuk oyun alanı, su deposu ve dağıtım sistemi gibi donanımlar mevcuttur.

2+1 daireler; iki yatak odası, oturma odası, ayrı mutfak, ebeveyn banyosu, banyo ve 2 adet balkondan oluşmaktadır. 1+1 dairelerde bir yatak odası, oturma odası, açık plan mutfak, banyo ve balkon bulunmaktadır. 6+1 dubleks dairede ise 6 adet yatak odası, oturma odası, ayrı mutfak, ebeveyn banyo, genel banyo, çamaşır odası, teras ve 2 adet balkon bulunmaktadır.

Sosyal olanaklara yürüme mesafesindeki dairelerin tamamı ankastre set, elektrikli panjur, kombi, duşakabin, merkezi uydu sistemi, yerden ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, ön balkonda giyotin tipi cam balkon (otomatik açılıp kapanan cam), görüntülü diyafon, LED ve spot aydınlatma, vestiyer, çelik dış kapı, gün ısı altyapısı, doğal gaz altyapısı ve klima altyapısı bulunmaktadır.


AYT-03916

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Yüzme Havuzu, Balkon, Klima, Bahçe, Şömine, Asansör, Güvenlik, Aidatsız
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Doğu, Güney, Batı