Domaza
Türkiye, İstanbul, Eyüp, Akşemsettin
property
Fiyat 13 822 085 TL
Daire Satılık
Metrekare: 180 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Eyüpsultan'da Şehir ve Orman Manzaralı Fırsat Daireler

Proje İstanbul'un hızla gelişen ve yatırımcılar için en popüler semtlerinden biri olan Eyüpsultan'da yer almaktadır. Eyüpsultan tarihi yapısı, Pierre Loti Tepesi, Tema Parkı, Haliç Sahili ile son dönemde yerli ve yabancı müşterilerin gözdesi olan bir bölgedir. Ayrıca bölge TEM Otoyolu'na olan yakınlığı ile şehrin diğer semtlerine de kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Eyüpsultan İstanbul'da satılık daireler toplu taşıma duraklarına ve yol bağlantılarına yakınlığı sayesinde iş merkezleri ve okullara kolay erişim sağlamaktadır. Daireler metro istasyonuna 1.1 km, İstanbul (Vialand) Alışveriş Merkezi'ne 1.5 km, TEM Otoyolu'na 2.4 km, Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi'ne 3.4 km, Levent ve Maslak'a 8.4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 12 km, Taksim'e 15 km, Boğaz Köprüsü'ne 14 km ve İstanbul Havalimanı'na 32 km uzaklıktadır.

Daireler 4 katlı tek bloklu projede yer almaktadır. Her katta en az 3 daire bulunan projede asansör mevcuttur.

3 ve 4 yatak odası seçeneklerine sahip dairelerde ayrı-plan mutfak, balkon ve ebeveyn banyolu daire tipleri yer almaktadır. Daireler çelik kapı, LED ve spot aydınlatma, ankastre set, duş kabini, PVC pencere, laminat ve seramik yüzey kaplamaları, ısıtma ve uydu TV sistemi gibi konfor arttırıcı özelliklerle donatılmıştır.


IST-01423

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Asansör, Teras, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için