Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 64 166 140 TL
Ev Satılık
Metrekare: 593 m2
7 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kargıcak'ta Lüks Tasarım ve Akıllı Ev Sistemi ile Donatılmış Deniz Manzaralı Müstakil Villa

Alanya; yeşil doğası, masmavi denizi, her mevsim ılıman iklimi ve yüksek sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı ile yaşam, tatil ve yatırım için en ideal Akdeniz bölgelerinden biridir. İlçenin en keyifli bölgesi Kargıcak'ta yer alan satılık müstakil villa, sizlere sakin, sessiz ve ultra lüks yaşam sunmaktadır. Özel mimarisi, özenle tasarlanmış her detayı ile ince işçilik isteyen özel ve biricik villa, muhteşem Alanya manzarası bulundurmaktadır.

Alanya'da satılık villa, merkezden uzak ve doğa içerisinde yer almaktadır. Villa; plaja 3,3 km, aktif yaşam sunan Mahmutlar'a 4,4 km, Alanya ilçe merkezine 17 km, Gazipaşa Havalimanı'na 23 km ve Antalya Havalimanı'na 130 km mesafede bulunmaktadır.

4 katlı lüks villa; akıllı ev sistemi, yerden ısıtma sistemi ve bodrum katında sauna, jakuzi, spor salonu ve buhar odası ile donatılmıştır. Katlar boyunca teraslar ve geniş balkonlar, muhteşem manzaralar sunmaktadır. Gün doğumu ve gün batımının keyifle seyredilebileceği müstakil ve lüks yapılı villada 5 yatak odası ve 2 oturma odası mevcut olacaktır. 5 banyo ve tuvalet, 7 balkon ve terastan oluşan villada asansör ve jeneratör donatıları da mevcuttur. Güney ön cephesinde geniş ve deniz manzaralı müthiş müstakil havuzu, güneşlenme alanları, barbekü alanı ve kamelya alanı bulunan bahçe, çevrilmiş alan içerisinde bulunmaktadır.

Özel tasarımlı ultra lüks villa; zemin döşemeleri, duvar boyamaları, özel dizaynlar, banyo ve mutfak döşemeleri, banyo ve mutfak mobilyaları, galeri alanı, özel camlar ve pencereler, özel iç ve dış kapılar, bahçe tasarımı, izolasyon sistemleri ve elektrik, ısı ve su tesisatı hazır olarak müstakbel alıcısına teslim edilecektir.


AYT-03365

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Teras, Sauna, Jakuzi, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Yüzme Havuzu, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için