Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 17 342 200 TL
Daire Satılık
Metrekare: 162 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Otel Konseptinde Zengin Sosyal Aktiviteli Satılık Daireler

Doğa ve dağ manzaralı daireler, Alanya Oba’da konumlanmıştır. Bu bölge Alanya merkezine yakınlığı, sosyal olanakları, marketleri, camileri, alışveriş merkezleri ve tarihi yerleri ile popüler bir bölgedir. Giderek gelişen sosyal, ekonomik ve kültürel yapısı ile Oba bölgesi, gayrimenkul yatırımcıları için de tercih edilen bölgelerinden biridir.

Alanya'da satılık daireler, gelişen ve yatırıma uygun bölgede bulunur. Proje; yeni çevre yoluna 300 m, hastaneye 900 m, Dim Çayı'na 1,1 km, plaja 1,3 km, Alanya merkeze 4,5 km, Gazipaşa Havalimanı'na 35 km, Antalya Havalimanı'na ise 120 km mesafede bulunmaktadır.

5 bloklu site, 8040 m² arazi alanına konumlanmıştır. Lüks site; açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, ortak bahçe, güneşlenme alanları, buhar odası, sauna, masaj odası, hamam ve çocuk oyun alanları gibi ayrıcalıklı olanaklara sahiptir. Ayrıca sitede açık ve kapalı araç park yerleri, jeneratör, güvenlik hizmeti, güvenlik kameraları ve asansör gibi olanaklar mevcuttur.

Proje, alıcılarına bahçe dubleksi, zemin kat, ara kat ve çatı katı dubleksi gibi farklı daire seçenekleri sunmaktadır. İç tasarımında kaliteli işçilik ve yüksek standartlarda malzeme kullanılmıştır. Daireler; zemin döşemeleri, aydınlatmalar, boyalı duvarlar, merdiven ve balkon korkulukları, elektrikli ısı ve su tesisatı, banyo ve mutfak mobilyaları, banyo ve mutfak döşemeleri ve tezgahlar ile birlikte teslim edilecektir.


AYT-03425

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için