Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 30 362 675 TL
Ev Satılık
Metrekare: 419 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya'da Doğa ile İç İçe Deniz Manzaralı Asansörlü Satılık Tripleks Villalar

Lüks yaşam vadeden müstakil villalar, Akdeniz'in en çok tercih edilen yerleşim yerlerinden Alanya Kargıcak'ta yer almaktadır. Zengin tarihi, doğal güzellikleri, şehir altyapısı, kültürel ve ekonomik gelişmişlik seviyesi ile konforlu ve kaliteli bir yaşam vadeden Alanya, tatil için de en önemli bölgelerden biridir. Alanya'nın doğusunda yer alan Kargıcak; çok tercih edilen, pek çok olanağın mevcut olduğu ve Alanya'nın en popüler mahallesi olan Mahmutlar'a komşudur. Kargıcak, lüks tasarımlı villalara ev sahipliği yapar.

Yüksek standartlı modern villa projesi, yüksek kotlu bir villa bölgesinde yer almaktadır. Alanya Kargıcak'ta satılık villalar; plaja 2,4 km, Gazipaşa Havalimanı'na 22 km ve Antalya Havalimanı'na 125 km mesafede ulaşılır.

6 bloklu villa projesindeki müstakil villalar çatı katı ile birlikte 4 katlıdır. Kargıcak'ta tepe yamacında konumlanan villalar, her birinde özel havuz, asansör, özel bahçe, özel otopark, teras katlarında sauna ve jakuzi, elektrikli panjur, güvenlik kamera sistemler, görüntülü diyafon, barbekü alanları ve spor salonu gibi imkânlar mevcuttur.

Yerden ısıtma sistemi bulunan deniz ve orman manzaralı lüks villaların iç tasarımında kaliteli işçilik ve yüksek kalite malzeme kullanılmıştır. Tripleks villalar; zemin döşemeleri, elektrik, ısı ve su tesisatı, izolasyon sistemleri, banyo ve mutfak mobilyaları, balkon ve merdiven korkulukları ve aydınlatmalar ile teslim edilecektir.


AYT-03468

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Jakuzi, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Şömine, Asansör, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için