Domaza
Türkiye, İstanbul, Maltepe, Maltepe
property
Fiyat 4 838 783 TL
Daire Satılık
Metrekare: 50 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Maltepe'de Ulaşım Olanaklarına Yakın Doğa Manzaralı Daireler

Satılık daireler, Anadolu Yakası'nın Maltepe ilçesinde yer almaktadır. Maltepe bölgesi, Anadolu Yakası'nın tam ortasında bulunmasıyla şehrin her noktasına kolay erişim imkanı sunmaktadır. Bölge, gelişmiş ulaşım seçenekleri ile donatılmıştır. Metro durakları, Marmaray Tren İstasyonları, otobüs durakları, tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Üniversite kampüsleri, opera ve tiyatro binaları, alışveriş ve eğlence merkezleri, sahil yürüyüş ve bisiklet yolları ile hem kültürel hem de sosyal etkinlik alanından zengin bir bölgedir.

İstanbul Maltepe'de satılık daireler, D-100 anayoluna 850 m, alışveriş merkezine 1 km, metro durağına 1.2 km, hastaneye 1.4 km, üniversiteye 2.2 km, Maltepe Sahil Parkı'na 2.7 km, Marmaray Tren İstasyonu'na 3.2 km, Bostancı Feribot İskelesi'ne 5.6 km, Avrasya Tüneli'ne 11.2 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 13.9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28 km mesafededir.

25.000 m² alan üzerine kurulan ve yatay mimariye sahip projede açılabilir kapalı yüzme havuzu, spor salonu, basketbol sahası, hamam, sauna, SPA, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk parkı, ortak bahçe, kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları, elektrikli araç şarj istasyonları, jeneratör, asansör ve kapıcı hizmetleri ile keyifli ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulmuştur.

Dairelerde açık ve kapalı plan mutfak, ankastre mutfak seti, duş kabini, ebeveyn banyosu, balkon, teras, görüntülü diyafon, PVC pencere sistemi, çelik kapı ve merkezi uydu TV sistemi gibi nitelikli özelliklerle donatılmıştır.

Uygun fiyatlı yatırım fırsatı, metro durağına ve AVM'ye yakın, güvenlikli, 4 mevsim havuzlu bir site içerisindedir.


IST-01464

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Şömine, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Teras, Bahçe, Sauna, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için