Domaza
Türkiye, Ankara, Gölbaşı, İncek
property
Fiyat 5 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 125 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara İncek'te Butik Proje İçerisinde Sıfır Dubleks Daireler

Ankara'daki sıfır dubleks daireler, Gölbaşı'nda yer almaktadır. Mogan Gölü'ne sahip Gölbaşı, son zamanda aldığı yatırımlar ve lüks konut projeleri ile Ankara'nın göz bebeği haline gelmiştir. Butik apartman projesi Gölbaşı ilçesine bağlı İncek semtinde yer almaktadır. İncek, sahip olduğu ulusal okullar ve üniversiteler ile adeta bir eğitim ilçesi haline gelmiştir.

Ankara İncek'te satılık daireler bölgedeki günlük ve sosyal olanaklara kolay ulaşım imkanı sunan ayrıcalıklı bir konumda bulunmaktadır. Satılık daireler Atılım Üniversitesi'ne 3 km, Fransız Lisesi'ne 3,2 km, Ufuk Üniversitesi'ne 3.7 km, Lösante Hastanesi'ne 3,9 km, TED Ankara Koleji'ne 9,1 km, Yargıtay'a 9,3 km, Mogan Gölü'ne 10,3 km, Çankaya Atakule'ye 18,9 km, Kızılay'a 22,6 km ve Esenboğa Havalimanı'na 50 km uzaklıkta yer almaktadır.

Dubleks daireler 4 katlı tek bloktan oluşan butik projede bulunmaktadır. Proje içerisinde açık ve kapalı otopark ve asansör gibi özellikler mevcuttur.

Sıfır dubleks daireler; yatak odası, oturma odası, ayrı mutfak, banyo, teras ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Oturuma hazır sıfır daireler; duvar kağıdı, kaliteli laminant parke ve ıslak zemin döşemeleri gibi özelliklerle donatılmıştır.


ESB-00109

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Depo, Asansör, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Donanım
Eşyalı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için