Domaza
Türkiye, İstanbul, Avcılar, Yesilkent
property
Fiyat 5 903 316 TL
Daire Satılık
Metrekare: 102 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2016
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul'da Küçükçekme Gölü Karşısında Balkonlu Daireler

Daireler, İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunur. Dairelerin yer aldığı site, Küçükçekmece Gölü'nün hemen karşısında yer alır.

Hemen teslim satılık daireler TEM Otoyolu'na 500 m, Akbatı AVM'ye 2 km, Marmara Denizi'ne ve Marina'ya 10 km, Uluslararası İstanbul Havaalanına ise 43 km mesafededir.

İstanbul Avcılar'da satılık daireler, 10 bloktan ve 1431 daireden oluşan bir sitede yer alır. Sitenin hemen dışında siteye ait bir AVM mevcuttur. Site içinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, restoran, kafe, açık ve kapalı otopark alanları, spor salonu, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları, süs havuzları, çevre aydınlatmaları, jeneratör, su deposu ve hidrofor sistemi, yangın alarm sistemi, ısı yalıtımı, kapıcı, 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri gibi lüks özellikler bulunmaktadır.

Satılık dairelerde ebeveyn banyosu, balkon ve kapalı mutfak bulunmaktadır. Hemen teslim dairelerde ankastre mutfak, çelik kapı, görüntülü diyafon, alarm sistemi, merkezi ısıtma, vestiyer, klima altyapısı, mutfak dolapları, PVC doğrama, uydu TV sistemi ve WI-FI bulunmaktadır.


IST-00157

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Sauna, Tenis kortu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Görüntü
Göl manzaralı
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu