Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 40 122 810 TL
Ev Satılık
Metrekare: 250 m2
6 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Tepe'de Şehir ve Deniz Manzaralı Şık Tasarımlı Satılık Müstakil Villalar

Şık tasarımlı villalar, deniz ve şehir manzarasına karşı Tepe Mahallesinde yer almaktadır. Villa yapıların ağırlıkta olduğu bölge, şehir planlaması açısından oldukça popüler bir yerleşim yeridir. Tüm şehir, deniz ve kale manzarasını tek bir noktadan deneyimleyebileceğiniz bölge, gayrimenkul yatırımcıları için odak noktalarından bir tanesidir.

Alanya'da satılık villalar konum itibariyle de sosyal olanaklara yakın mesafede yer almaktadır. Restoranlara 800 m, hastaneye 1.9 km, Kleopatra Plajı'na 2.5 km, şehir merkezine 3 km, alışveriş merkezine 5.45 km, Gazipaşa Havalimanı'na 40 km mesafededir.

3.100 m² arsa alanına inşa edilen proje 7 villadan oluşmaktadır. Şık tasarımlı villalarda müstakil bahçe, özel havuz, sauna, jakuzi, kapalı otopark ve asansör bulunmaktadır.

Müstakil villalar akıllı ev sistemi ile tasarlanmış olup zemin döşemeleri, aydınlatmalar, banyo ve mutfak dolapları, banyo ve mutfak tezgahları, elektrik, su, ısı ve internet tesisatı, iç ve dış kapılar, pencereler, merdiven ve balkon korkulukları ile teslim edilecektir.


AYT-04075

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Jakuzi, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Teras, Bahçe
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı