Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 5 314 975 TL
Daire Satılık
Metrekare: 130 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2006
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Havuzlu ve Bahçeli Sitede Satılık Daire

Satılık daire, Antalya, Alanya'nın Oba bölgesinde bulunmaktadır. Dört mevsim güneşe ev sahipliği yapan Alanya, uzun plajları, mavi denizi, altın kumsalları, yeşil doğası ve yürüyüş yolları ile her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Turizmin yanında yatırım amaçlı da tercih edilen bölgeye her geçen gün talep artmaktadır.

Alanya'da satılık daire, ATM, plaj, market, okul, dükkan ve restoran gibi pek çok olanağa yürüme mesafesinde, Oba Çayı'na 200 m, Alanya Milli Egemenlik Stadı'na 200 m, plaja 400 m, hastaneye 800 m, Alanya merkezine 3 km, Gazipaşa Havalimanı'na 35 km ve Antalya Havalimanı'na 120 km mesafede yer almaktadır.

Satılık dairenin yer aldığı çevrilmiş site içinde ortak bahçe ve ortak yüzme havuzu bulunmaktadır. İki yatak odalı dairede oturma odası, banyo ve iki balkon vardır. Açık plan mutfaklı tasarıma sahip olan daire, geniş oturma odası ve geniş balkona sahiptir. Daire, beyaz eşyalı ve klimalı teslim edilecektir. Satılık daire, zemin döşemeleri, aydınlatmalar, elektrik ve su tesisatı, balkon korkulukları, banyo ve mutfak dolapları, banyo ve mutfak tezgâhı ile donatılmıştır.


AYT-03125

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Asansör, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için