Domaza
Türkiye, Trabzon, Merkez, Pelitli
property
Fiyat 3 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 162 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Trabzon Pelitli'de Havalimanına 1 km Uzaklıktaki Güvenlikli Sitede Deniz ve Doğa Manzaralı Daireler

Trabzon'un Pelitli bölgesinde yer alan satılık daireler, şehrin tüm bölgelerine kolay erişim imkânı sunan ulaşım olanaklarına yakın bir konumda bulunmaktadır. Bölge; alışveriş merkezleri, hastaneler, marketler, çarşılar, eczaneler, parklar, spor salonları, camiler, eğlence merkezleri, polis merkezleri, sağlık merkezleri ve okullar gibi olanaklarla çevrelenmiştir. Daireler minibüs durağına ve ana yola yakınlığı ile de dikkat çekmektedir.

Trabzon'da satılık daireler, Trabzon Havalimanı'na 1 km, Trabzon Farabi Hastanesi'ne 1.5 km, Trabzon Forum AVM'ye 2 km, Cevahir AVM'ye 2.5 km, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne 4 km, Trabzon Meydanı'na ise 6 km uzaklıktadır.

Bu dairelerin bulunduğu site; iyi tasarlanmış yeşil bir bahçe, asansör, açık ve kapalı otopark alanı, çocuk oyun alanları, kamelyalar, ısı yalıtımı, su deposu, ortak alanlarda jeneratör, kapıcı ve güvenlik kamera sistemi gibi özelliklere sahiptir.

3 yatak odalı daireler genellikle bir oturma odası, ayrı bir mutfak, bir banyo, bir ebeveyn banyosu ve 2 balkon gibi bölümlerden oluşmaktadır. Bu satılık dairelerde genellikle çelik kapı, vestiyer, görüntülü diyafon sistemi, alçı levha, lamine veya seramik zeminler, mutfak ve banyo dolapları, çift camlı pencereler, duş kabini, doğal gaz sistemi, TV uydu sistemi ve internet ve klima alt yapısı gibi özellikler bulunmaktadır.


TZX-00170

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı