Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 16 995 356 TL
Daire Satılık
Metrekare: 148 m2
3 oda, 3 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Mahmutlar'da Zengin Aktivite İmkânı Sunan Sitede Denize Sıfır Satılık Daireler

Mahmutlar, Alanya'nın en yoğun ve en marjinal bölgesi olarak bilinir. Konut projeleri, sosyal aktiviteler, plajlar ve yürüyüş yolları ile Mahmutlar; oldukça ünlü bir konum haline gelmiştir. Mahmutlar sahip olduğu ünüyle dünyanın dört bir yanından gelen tatilcilerin görmeden gitmediği bir konum halinde gelmiştir.

Kaliteli bir yaşam sunmayı hedefleyen Alanya Mahmutlar'da satılık daireler; denize sıfır konumda bulunur. Daireler; eczane, kafe, bar, restoran gibi sosyal olanaklara 780 m, Alanya merkezine 10 km, ünlü Aytap Koyu'na 23 km, Gazipaşa Havalimanı'na ise 29 km mesafededir.

Mahmutlar'da bulunan lüks kompleks, Alanya'nın en prestijli konumlarından birinde yer almaktadır ve ortak yüzme havuzu, fitness merkezi, bar, Türk hamamı, buhar odası, sauna, dinlenme odası, çocuk parkı, kafe, market, şok havuzu, WiFi, site yönetimi, açık otopark, 7/24 güvenlik hizmeti, kamera sistemleri ve jeneratör gibi birçok olanak sunmaktadır.

Denize sıfır konumda bulunan lüks satılık daireler Mahmutlar'da birinci sınıf malzemelerle inşa edilecektir. Proje, dış tasarımları ile de dikkat çekmektedir. Dairelerde beyaz eşya paketi ve klima imkânları da sunulmaktadır.


AYT-03547

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV, Klima, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik
Konum Özellikleri
Denize Sıfır
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için