Domaza
Türkiye, Ankara, Etimesgut, Etimesgut
property
Fiyat 5 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 159 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Etimesgut’ta Nezih Konumda Sıfır Daireler

Sıfır daireler Ankara Etimesgut'ta yer almaktadır. Etimesgut Ankara'nın gözde merkezi yerleşim bölgelerindendir. biridir. İlçe; konut projeleri, tren ve metro istasyonları, kapsamlı ulaşım ağı, alışveriş merkezleri ve parklarıyla öne çıkmaktadır. Etimesgut, düzenli şehircilik anlayışına uygun bir şekilde geliştirilen konut projelerinin bulunduğu bir bölge olarak dikkat çekerken, ulaşım açısından da gelişmiştir.

Ankara Türkiye'de gayrimenkuller günlük ihtiyaçlara yürüme mesafesinde, ulusal okullara 250 m, Ankara Çevre Yolu'na 400 m, Eryaman Tren İstasyonu'na 2,4 km, AquaPark'a 3,3 km, tam teşekküllü devlet hastanesine 4 km, Başkent Üniversitesi'ne 7,1 km, AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne 19,7 km, Kızılay’a 22,8 km ve Esenboğa Havalimanı’na 45,3 km uzaklıktadır.

Butik proje 1005 m² arazi üzerine kurulu 5 katlı tek bloktan oluşmaktadır. Projede ortak bahçe, açık otopark, asansör ve güvenlik kameraları gibi bir dizi olanak bulunmaktadır.

Aile yaşantısına uygun projede tek tip 3 yatak odalı daireler yer almaktadır. Taşınmaya hazır daireler geniş bir oturma odası, ayrı-plan mutfak, banyo, ebeveyn banyosu, özel giyinme odası, kiler ve balkondan oluşmaktadır. Lüks daireler özel vestiyer alanları, şık giyinme odası mobilyaları, zarif duvar kağıtları, yüksek kaliteli laminant parke döşemeleri ve modern ıslak zemin kaplamaları ile donatılmıştır.


ESB-00197

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney