Domaza
Türkiye, Antalya, Antalya, Muratpaşa
property
Fiyat 3 450 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Muratpaşa Yüksekalan'da Yeni Projede Konforlu Yaşam Alanları Sunan Sıfır Daireler

Satılık daireler, Yüksekalan Mahallesi'nde yer almaktadır. Yüksekalan Mahallesi, Antalya'nın en elit yerleşimlerinden biridir. Bölge, son zamanlarda yenilenen yüzü ile yatırımcıların gözdelerinden biri haline gelmiştir.

Yüksekalan Mahallesi'ndeki daireler; toplu taşıma araçları, marketler, eczaneler, okullar, ATM'ler ve bankalar gibi günlük olanaklara yürüme mesafesindedir. Satılık şık daireler şehrin en önemli bağlantı yollarından Ali Çetinkaya Caddesi'ne 400 m, Çaybaşı Özel Anadolu Hastanesi'ne 1,2 km, Kaleiçi ve Mermerli Plajı'na 1,4 km, Konyaaltı Beach Park'a 4,5 km ve Antalya Havalimanı'na 12,9 km mesafede yer almaktadır.

Modern mimari tasarımına sahip proje, 369 m² genişliğindeki arazi üzerinde 3 katlı bir bina sunar. Projede açık otopark, bahçe, asansör ve hidrofor mevcuttur.

Antalya Muratpaşa'da satılık daireler; 2 adet yatak odası, oturma odası, ayrı veya açık plan mutfak, banyo, tuvalet ve balkondan oluşmaktadır. Daireler; ankastre set, çelik kapı, duvar kağıdı, vestiyer, doğal gaz kombi ve petekleri, lamine parkeler, spot ışıklandırma ve görüntülü diyafon gibi özelliklerle donatılmıştır.


AYT-03554

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Asansör, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için