Domaza
Türkiye, İstanbul, Şişli, Fulya
property
Fiyat 11 499 247 TL
Daire Satılık
Metrekare: 44 m2
1 oda, 1 banyo
Teslim tarihi 01/02/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Şişli Mecidiyeköy'de GS Leo Projesinde Açık Mutfaklı 1+0 Daire

İstanbul'un kalbi olarak nitelendirilen Şişli'de yer alan GS Leo projesi, sakinlerine ayrıcalıklı yaşam sunmaktadır. Yatırımlık proje; konumu ve çevresindeki lüks rezidansları, ünlü otelleri, alışveriş merkezleri ve ticaret merkezleri ile değeri sürekli artan yatırım fırsatı sunmaktadır.

Ara katta bulunan 1+0 daire; günlük ihtiyaçlara yakın konumda bulunmakla birlikte toplu taşıma duraklarına ve metrobüse 100 m, Torun Center, Fairmont Quasar ve Dedeman gibi çevresindeki önemli otel ve rezidans projelerine birkaç adım mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte İstanbul'da satılık daire; Levent'e 2,5 km, Beşiktaş meydanına 3,5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 3,7 km, Kadıköy'e 15 km, İstanbul Havalimanı'na 36 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 39 km mesafede yer almaktadır.

Yatırımlık dairenin yer aldığı proje 16 katlı 1 bloktan oluşmakta olup, toplamda 180 bağımsız bölümden meydana gelmektedir. 4. katta yer alan daire açık plan mutfaklı olmakla birlikte; brüt alanı 43.5 m², net alanı ise 30 m²'dir. Yatırımlık proje sosyal alan konusunda oldukça zengin seçeneklere sahiptir. Projede; spor salonu, sinema odası, buhar odası, sauna odası ve misafir odası gibi alanlara ilaveten asansörler, kapalı otopark alanları, lobi, resepsiyon, yangın söndürme sistemi ve 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası gibi özellikler bulunmaktadır.

4. katta bulunan açık mutfaklı yatırımlık daire; çelik kapı, ankastre set, laminant ve seramik yüzey kaplamaları, duş kabini, PVC çift cam pencere ve yerden ısıtma sistemi gibi zengin niteliklerle donatılmıştır.


IST-01216

Ayrıntılar

Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Spor Salonu, Klima, Asansör, Güvenlik, Sauna
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için