Domaza
Türkiye, Muğla, Fethiye, Fethiye
property
Fiyat 22 155 921 TL
Ev Satılık
Metrekare: 240 m2
6 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Muğla Fethiye İlçe Merkezinde Satılık Bahçeli 5+1 Villa

Dünyanın en güzel plajlarından birisi olarak kabul edilen Ölüdeniz ile birlikte birbirinden güzel onlarca sahile ve muhteşem çam ormanlarına sahip Fethiye her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmakta olduğu gibi kalıcı olarak yaşamak için de yılda 300'den fazla güneşli gün sunan ılıman Akdeniz iklimi ile oldukça popüler bir konumdadır.

Fethiye'de satılık villa, bulunduğu lokasyon itibari ile gelişmiş altyapısı, tüm olanaklara yürüme mesafesinde oluşu ile her geçen gün değeri artan bir konumdadır. Villa; kafe, market, restoran ve eczane gibi günlük ihtiyaçlara 500 m, şehir merkezine 700 m, okula 800 m, Çalış Plajı'na 1,9 km, Fethiye Devlet Hastanesi'ne 2 km, Ölüdeniz'e 8 km ve Dalaman Havalimanı'na 35 km mesafede yer almaktadır.

250 m² arazi alanında yer alan yarı müstakil bahçeli villa çatı katı ile birlikte 3 kattan oluşmaktadır. Şık villada açık otopark alanına ve barbekü içeren bir veranda bulunmaktadır.

Yarı müstakil villanın giriş katında oldukça geniş bir yaşam alanı, yenilenmiş mutfak dolapları bulunan ayrı mutfak ve duş kabinli banyo bulunmaktadır. Üst kata çıkıldığında ise 3 yatak odası ve jakuzili banyo mevcuttur. Çatı katında ise balkonlu 2 yatak odası ve duş kabinli banyo yer almaktadır.

Sakin ve kaliteli bir yaşam sunan villa çelik dış kapı, masif ahşap oda kapıları, mermer zeminli merdiven, klima ve kalorifer altyapısı ile donatılmıştır.


BJV-00267

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Bahçe, Teras, Jakuzi, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Güneş
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı