Domaza
Türkiye, İstanbul, Fatih, İskender Paşa
property
Fiyat 51 545 433 TL
Ev Satılık
Metrekare: 300 m2
10 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/1994
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Fatih İskenderpaşa'da Historiya AVM'ye 250 Metre Mesafede 5 Katlı Taşınmaya Hazır Bina

Satılık bina İstanbul'un Fatih ilçesinin İskenderpaşa bölgesinde konumlanmaktadır. İskenderpaşa günlük ihtiyaçlara yakın konumu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Bölge turistik olanaklara yakın olması sebebiyle İstanbul'un en popüler ilçelerinin başında gelmektedir. Bölge 24 saat hareketli olması ile avantajlı bir yatırım fırsatı sunmaktadır.

İstanbul Fatih'te komple satılık bina konumu itibariyle oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. 600 yıllık tarihe sahip olan ve Antik Roma döneminden kalma tarihi Kıztaşı sütununa yürüyüş mesafesinde bulunan anahtar teslim bina; Historiya AVM'ye 250 m, otobüs duraklarına 150 m, sahile 850 m, Fatih Cami'ye 400 m, Laleli'ye 950 m, Eminönü'ne 1.2 km, Galata Kulesi'ne 3.6 km, Taksim Meydanı'na 4.2 km ve İstanbul Havalimanı'na 36.7 km mesafededir.

66 m²' arsa alanı olan eşyalı binada toplamda 5 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Binadaki daireler 1+1 konseptinde olmakla beraber açık mutfak dizaynındadır. Her bağımsız bölüm 56 m² iç kullanım alanına sahiptir. İçi ve dışı tamamen yenilenmiş masrafsız olan bina, eşyaları ile beraber satılmaktadır. Bölgede Airbnb gibi faaliyetler oldukça yüksek olduğundan Airbnb yapılması durumunda satılık bina, yüksek kazanç potansiyeli sunmaktadır.

Oturuma hazır binadaki dairelerde; duşakabin, çelik dış kapı, merkezi uydu sistemi, LED ve spot aydınlatma, lamine ve seramik kaplı yüzeyler, doğalgaz ve merkezi ısıtma sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır.


IST-01391

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Konutun Özellikleri
Klima, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Depo
Enerji kaynakları
Gaz
Donanım
Eşyalı
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı