Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 3 676 546 TL
Daire Satılık
Metrekare: 112 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Tömük'te Site İçi Zengin Sosyal Olanaklara Sahip Oturuma Hazır Satılık Daireler

Mersin, Akdeniz bölgesinde yer alan stratejik konuma sahip önemli bir liman kentidir. Avrupa'nın en büyük iş hacimlerinden birine sahip limanı, turizm sektörü ve tarım, şehrin temel gelir kaynaklarını oluşturmaktadır. Tömük bölgesi, kozmopolit bir yapıya sahip, tatil beldelerinden biridir. Erdemli merkeze ve otoban bağlantı yoluna 15 dakika mesafesi ile konum itibari ile avantajlı bir bölgedir.

Mersin'de emlak, en yakın süpermarkete 20 m, ana yola ve otobüs duraklarına 40 m, eczaneye 60 m, sağlık ocağına 120 m, plaja 500 m, liseye 3,1 km, Erdemli Otogarı'na 6,1 km, Novacity AVM'ye 7,1 km, Erdemli Devlet Hastanesi'ne 8 km, Mersin Marina'ya 23,5 km, Forum Mersin AVM'ye 25,5 km, Kız Kalesi'ne 30,5 km ve Adana Havalimanı'na ise 95,7 km mesafede yer almaktadır.

Site, 6.922 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiştir. Her bloğu 14 kattan oluşan iki bloklu bir sitedir. Site, aquapark, açık yüzme havuzu, spor salonu, hamam, sauna, SPA, dinlenme alanları, site içi yürüyüş yolu, kamelya, barbekü alanı, çocuk parkı, basketbol sahası, jeneratör, asansör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası sistemleri gibi yaşam kalitenizi arttıracak sosyal donatılara sahiptir.

Üst katlarında denizin tadını çıkarabileceğiniz sitede sunulan daire içi olanaklar; ebeveyn banyosu, çift cephe balkon, ayrı mutfak alanı, vestiyer, gömme dolap, giyinme odası, doğal gaz altyapısı, PVC ısı cam sistemleri, akıllı diafon sistemleri ve çelik dış kapıdır.


ICX-00057

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Spor Salonu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
SPA, Denizden 500m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu
Emlak amacı
Yatırım için