Domaza
Türkiye, İstanbul, Ümraniye, Saray
property
Fiyat 21 290 647 TL
Daire Satılık
Metrekare: 174 m2
4 oda, 1 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Ümraniye'de Metro İstasyonuna Yakın Yatırım Fırsatı Sunan Daireler

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Ümraniye ilçesi; son yıllarda gelişen yapısı, iş merkezleri ve sosyal olanaklara yakın konumu sayesinde yatırımcıların talep ettiği bölgelerden biridir. Ümraniye'de Kültür Sanat Merkezi, Tabiat Parkı, alışveriş merkezleri gibi olanaklar bulunmaktadır. Bölgede bir çok okul, hastane ve park mevcuttur. Ümraniye ilçesi Anadolu ve Avrupa Yakası'nın bir çok noktasına kolay ulaşım imkânı sunan önemli bir bölgede yer almaktadır.

İstanbul'da satılık daireler; en yakın otobüs durağına 280 m, hastaneye 600 m, metro istasyonuna 700 m, Canpark AVM'ye 750 m, spor merkezine 900 m, eczaneye 1,2 km, park yürüyüş alanına 2,6 km, IKEA’ya 3,6 km, Buyaka AVM'ye 4,5 km, Ataşehir Finans Merkezi'ne 5,5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8,7 km, D-100 otoyoluna 9,3 km, Avrasya Tüneli’ne 13,4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 13,7 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 29,6 km mesafede yer almaktadır.

Site; kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri, güvenlik kameraları, resepsiyon hizmetleri, asansör, süs havuzları, yürüyüş alanları, dinlenme ve seyir bankları ile çevrelenerek güvenli bir yaşam alanı oluşturulmuştur.

Proje, karma daire seçenekleri sunmaktadır. Daire seçeneklerinde teras, çamaşır odası, balkon, depo ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Daireler; merkezi ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, klima, panjur, ankastre set, merkezi uydu sistemi, jeneratör, ve ısı pay ölçer sistemi gibi kaliteli yaşamın tüm imkânlarını sunarak konforlu ve keyifli bir yaşam sağlar.


IST-01254

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Asansör, Balkon, Güvenlik, Depo, Teras, Aidatsız, Klima, Şömine, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için