Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 3 086 912 TL
Daire Satılık
Metrekare: 92 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Erdemli'de Plaja Yürüme Mesafesinde Satılık Daireler

Akdeniz'in gözde şehri Mersin; eşsiz koyları, uzun sahil yolları, mavi bayraklı plajları, tarihi dokusu ve eğlence mekanları ile yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından tercih edilen bölgelerin başında gelmektedir. Yıl sonu açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı ile şehir, yatırım anlamındaki potansiyelini arttırarak devam edecektir. Arpaçbahşiş bölgesi Erdemli'ye 1 km uzaklıkta yer alan, temiz denizi ve sakin plajıyla tercih edilen bölgelerden biridir.

Mersin Erdemli'de satılık daireler; en yakın okula 120 m, markete 260 m, sahile 410 m, eczaneye 800 m, anayola 810 m, otobüs duraklarına 824 m, sağlık ocağına 1,5 km, Erdemli merkeze 4,2 km, Erdemli Otogarına 4,4 km, otoban bağlantı yoluna 10 km, Mersin Marina'ya 25,6 km, Forum Mersin AVM'ye 28,6 km, Mersin Hızlı Tren Garı'na 32,2 km ve Adana Havalimanı'na 97,6 km mesafede yer almaktadır.

Tek bloktan oluşan butik projede, her katta 5 daire bulunacaktır. Toplam 9 katlı olacak bina, 2.194 m² alan üzerine inşa edilmektedir. Açık otopark alanı, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kamelya, asansör, jeneratör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası hizmetleri gibi yaşam kalitenizi arttıracak site içi sosyal donatılara sahiptir.

Mersin Arpaçbahşiş'te satılık daireler; vestiyer, asma tavan, Amerikan mutfak, balkon, ebeveyn banyosu, duş kabini, merkezi uydu sistemi, PVC ısı cam sistemleri, çelik kapı ve 8 mm Derze Parke sistemleri ile donatılmıştır.


ICX-00023

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Asansör, Balkon
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için