Domaza
Türkiye, İstanbul, Pendik, Pendik
property
Fiyat 4 945 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Pendik’te Yatırıma Uygun Projede Satılık Daireler

Pendik, İstanbul’un Anadolu Yakası'nda yer alan ve şehrin doğu sınırlarında bulunan bir ilçedir. Pendik; Protestan Kilisesi, Pir Keskin Sultan Türbesi, Hilmi Abbas Paşa Cami, Aydos Kalesi, Pendik Höyüğü, Temenye Höyüğü, Sultan Konağı, Saint Jean Baptist Kilisesi gibi tarihi miraslara ev sahipliği yapar. Bölge, hem tarihi zenginlikleri hem de modern altyapısı ile dikkat çekmektedir. Sahilde; yürüyüş, bisiklet sürmek ve koşu gibi spor faaliyetlerini yapabileceğiniz sosyal bir ortam mevcuttur. Bünyesinde bulunan Pendik Marina Yat Limanı ile bölge, denizcilikle ilgilenenler için önemli bir merkezdir. Pendik; iş merkezleri, alışveriş yerleri, restoranlar, etkinlik alanları, park ve mesire alanları ile donatılmıştır. Burada ulaşım; Sabiha Gökçen Havalimanı, metro, yüksek hızlı tren, Marmaray ve feribot ile oldukça kolaydır.

İstanbul Pendik’te satılık daireler; en yakın markete 110 m, Nurullah Genç İlkokulu’na 190 m, otobüs durağına 350 m, Tarık Buğra Anadolu Lisesi’ne 450 m, Botaş Parkı’na 700 m, metroya 1,2 km, Gedik Üniversitesi’ne 1,4 km, hastaneye 1,5 km, Pendik Millet Bahçesi’ne 2,3 km, Gözdağı Sosyal Tesisleri’ne 2,5 km, E-5 Kara Yolu’na 3,2 km, Pendik Sahil’e 4 km, Pendik Marina Yat Limanı’na 5,6 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7,6 km, Viaport Alışveriş Merkezi’ne 8,9 km, Avrasya Tüneli’ne 28,7 km ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 31,2 km mesafede yer almaktadır.

Proje, İstanbul’un Pendik ilçesinde 1944 m² arsa alanında 1250 m² inşaat alanına sahiptir. Pendik’te aynı zamanda engelliye uygun site içerisindeki proje; 7/24 güvenlik, güvenlik kameraları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, asansör, kapalı yüzme havuzu, kira ve kiracı yönetimi, jeneratör ve depo gibi özelliklerle donatılmıştır.

İstanbul Pendik’te satılık dairelerde ebeveyn banyosu, duş kabini, ayrı mutfak, merkezi uydu sistemi, balkon, PVC pencere sistemi ve çelik kapı bulunmaktadır.


IST-01428

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Depo
Otopark
Tahsis edilen otopark
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için