Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 21 941 825 TL
Daire Satılık
Metrekare: 76 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Yalıkavak'ta Özel Plajı Bulunan Denize Sıfır Sitede Deniz Manzaralı Daireler

Deniz manzaralı şık daireler Bodrum'un en prestijli bölgelerinden Yalıkavak'ta yer almaktadır. Yalıkavak, yaşam ve turizm bakımından yarımadanın en önde gelen bölgelerinden birisidir. Müthiş Ege Denizi manzarası sunan Yalıkavak, Bodrum'un kuzeybatısında yer almaktadır. Özel havuzlu ve deniz ve marina manzaralı daireler, günlük yaşamda ihtiyaç duyulabilecek restoran, kafe, market, eczane, banka ve hastane gibi günlük ve sosyal imkanlara kolaylıkla ulaşılabilen bir noktadadır.

Bodrum'da satılık daireler; Yalıkavak merkeze 3 km, Yalıkavak Palmarina'ya 6 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 20 km, Bodrum Kalesi'ne ve dünyanın 7 harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ne 20 km, Bodrum ilçe merkezine 25 km ve Bodrum - Milas Havalimanı'na ise 50 km uzaklıkta yer almaktadır.

Bodrum Yalıkavak'ta satılık daireler; ayrıcalıklı koyda 8.000 m² araziye sahip prestijli bir site içinde yer almaktadır. Sitede toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Sitede; 7/24 güvenlik, ortak yüzme havuzu, kafe/bar ve açık otopark mevcuttur.

Daireler, 1 veya 2 yatak odası olarak iki tipte satışa sunulmaktadır ve salon, açık plan mutfak, 1 veya 2 banyodan oluşmaktadır. Klimalı daireler birinci sınıf kaliteye sahip markalarla donatılmıştır.


BJV-00317

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Güvenlik, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için