Domaza
Türkiye, Bursa, Nilüfer, Nilüfer
property
Fiyat 22 000 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 266 m2
4 oda, 4 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bursa Nilüfer Misi'de Ateş Çukurlu ve Özel Yüzme Havuzlu Villalar

Bursa'nın yeni villa bölgesi Nilüfer Gümüştepe, berrak havası ve panaromik şehir manzarası ile dikkat çekmekte olup genellikle ailelerin tercih ettiği bir bölgedir. Doğa ile iç içe olan bölge şehir merkezine yakındır.

Bursa'da satılık villalar şehrin ünlü alışveriş merkezine 5 km, Uludağ Üniversitesi'ne 12 km, Mudanya Feribot İskelesi'ne 22 km, kış turizmi merkezi Uludağ'a 23 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 125 km uzaklıktadır.

Şık villalar 2100 m² alan üzerinde yer alan 6 adet dubleks villadan oluşan projededir. Her bir villa müstakil bahçe, havuz ve otopark gibi özelliklere sahiptir. Villalar 339 m² ve 354 m² arasında değişen yaşam alanlarına sahiptir. Her villanın bahçesinde peyzaj düzenlemesi ve ateş çukuru mevcuttur.

3.5 + 1 konseptinde olan villalar BOSCH marka ankastre set, bahçede pergola sistemi ve bahçe mutfağı gibi özelliklere sahiptir. Bu özelliklerle villalar konforlu ve çağdaş bir yaşam deneyimi sunmaktadır.


YEI-00282

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Küvet, Aidatsız, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Depo, Şömine, Çamaşır Odası, Güvenlik, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için