Domaza
Türkiye, Trabzon, Yorma, Gürsel
property
Fiyat 5 863 915 TL
Daire Satılık
Metrekare: 176 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yomra'da 4 Farklı Daire Tipi Sunan Projede Satılık Daireler

Daireler, Yomra ilçesinde yer alır ve eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Aynı zamanda devlet daireleri, bankalar, okullar, toplu taşıma durakları, yürüyüş yolları, kafe ve restoranlar gibi sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir. Bu, günlük yaşamınızı kolaylaştıracak ve ihtiyaçlarınıza hızlı erişim sağlayacaktır.

Trabzon'da satılık emlak; önemli noktalara yakın bir konumda yer alır. Yomra Belediyesi'ne 3 km, Cevahir Alışveriş Merkezi'ne ise 5 km mesafede bulunan daireler; Trabzon Uluslararası Havaalanı'na, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne 11 km, Forum Alışveriş Merkezi'ne ise 13 km mesafededir. Bu merkezi konumu ile daireler, çevredeki önemli noktalara kolay erişim sağlar.

Projede 32.000 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiş 9 konut binası ve toplamda 200 daire bulunmaktadır. Her konut binası deniz manzarasına sahiptir. Projede güvenlik hizmeti 24 saat sağlanmaktadır ve çocuklar için oyun alanları ve oturma alanları mevcuttur. Isınma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır, bu da konforlu bir yaşam sağlar.

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Daireler genellikle oturma odası, açık mutfak, banyo ve balkon gibi alanlara sahiptir. Daire tiplerine göre tuvalet, giyinme odası ve kiler gibi ek alanlar da mevcuttur.


TZX-00212

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Balkon, Aidatsız, Bahçe, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için