Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 4 441 626 TL
Daire Satılık
Metrekare: 55 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Demirtaş'ta Deniz, Orman ve Şehir Manzaralı Projede Daireler

Alanya'nın Demirtaş bölgesi üretimin bulunduğu bir konumdur. Bölge gelişmekte olup olmakta sosyal ihtiyaçlar için çarşı alanını yeni oluşturmuştur. Bugün bölge tüm ihtiyaçları karşılayacak olanaklara sahiptir.

Alanya Türkiye'de satılık daireler 800 m, denize 1.20 km, Alanyum Alışveriş Merkezi'ne 19 km, Alanya merkeze 23 km, Gazipaşa Havalimanı'na 15 km ve Antalya Havalimanı'na 159 km mesafededir.

Daireler Demirtaş'ta merkezi bir konumda tek bloktan oluşan zengin olanaklı projededir. Projede yetişkin-çocuk yüzme havuzu, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj odası, duşlar ve soyunma odaları, kamelya, dinlenme alanları, spor salonu, mini kulüp, tenis kortu, açık otopark, jeneratör, 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri, site görevlisi ve wifi gibi olanaklar mevcuttur.

Daireler merkezi uydu sistemi, internet, çift camlı PVC pencereler, gömme spot ışıklandırmalar, çelik kapı, seramik ve mermer döşeme, ses ve ısı yalıtımlı çift duvar, granit mutfak tezgahı, granit seramik zemin kaplaması, duş kabini, elektrikli şofben, balkon-cam alüminyum korkuluk, seramik kaplama ve dış ışıklandırma gibi özelliklere sahiptir.


AYT-03998

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Teras, Bahçe, Sauna, Spor Salonu, Tenis kortu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için