Domaza
Türkiye, İzmir, Çeşme, Çeşme
property
Fiyat 23 816 647 TL
Daire Satılık
Metrekare: 253 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Çeşme'de Denize Sıfır Özel Plajlı Projede Manzaralı Daireler

Kapanmaz deniz manzaralı daireler İzmir Çeşme'de yer almaktadır. Çeşitli olanakları ve sakin atmosferi ile dikkat çeken Çeşme ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır. Mavi bayraklı plajları, gurme restoranları, doğal su kaynakları, yat limanları, balıkçılık aktiviteleri, rüzgar sörfü ve diğer olanakları ile bölge kaliteli bir deneyim sunmaktadır.

Çeşme İzmir'de satılık daireler denize sıfır sitede yer almaktadır. Site otobüs durağına 300 m, Çeşme Marina'ya, süpermarkete, gurme restoranlara ve Çeşme merkeze 2 km, organik pazara 3 km, hastaneye 6 km, Alaçatı'ya 11 km, Alaçatı sörf kulüplerine 15 km ve Adnan Menderes Havalimanı'na 90 km mesafededir.

Daireler açık plan mutfak, ebeveyn banyosu, duş kabini, bahçe terası, çelik kapı, PVC cam sistemleri, laminant ve seramik zeminler, lake kaplama mutfak dolapları ve kapılar, klimalı ısınma ve soğutma sistemleri gibi özellikler ile donatılmıştır.


ADB-00031

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Bahçe
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA, Denizden 500m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı