Domaza
Türkiye, Yalova, Merkez, Kazımiye
property
Fiyat 6 704 500 TL
Daire Satılık
Metrekare: 151 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2027
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yalova Merkezde Karlı Yatırım Fırsatı Sunan Projede Daireler

Yalova büyükşehirlere olan yakınlığı, yaz-kış turizmine uygun olması ve güzel denizi ile sakin bir şehirdir. Bölge hem tatil hem de kalıcı konaklama için sıkça tercih edilmektedir.

Yalova'da satılık gayrimenkuller tüm günlük ihtiyaçların bulunduğu şehir konseptli kapsamlı bir projededir. Daireler Yalova merkez ve feribot iskelesine 6,5 km, Osmangazi Köprüsü 27 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 59 km mesafededir.

Eşsiz proje 2291 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Bağımsız bölümler arasında 2133 konut, 158 dükkan ve semt pazarı bulunmaktadır. Kaliteli bir yaşam için gerekli tüm olanaklara sahip olan şehir konseptli proje nostaljik tramvayıyla İstiklal Caddesi’ni andırmaktadır. Tüm projeyi çevreleyen nostaljik tramvay, sakinlere toplu taşıma kolaylığı ve her noktaya kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Projede yer alan diğer olanaklar arasında semt pazarı, açık yüzme havuzu, futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve koşu parkuru, çocuk oyun alanları, ofis ve toplantı odaları, davet ve parti odası, açık ve kapalı otopark, sinema odası, 7/24 güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi bulunmaktadır. Projede aynı zamanda mağaza, restoran ve kafe gibi ticari alanlarda mevcuttur.

Binalar tünel kalıp sistemi kullanılarak temel altı kazık sistemi ile yatay mimari olarak inşa edilmektedir. Dairelerde ses ve ısı yalıtımı, balkon ve merkezi sistem pay ölçerli yerden ısıtma sistemi mevcuttur.


YVX-00125

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Şömine, Spor Salonu, Asansör, Güvenlik, Sauna, Tenis kortu, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için