Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 128 750 010 TL
Ev Satılık
Metrekare: 820 m2
9 oda, 6 banyo, 7 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Konacık'da Panoramik Deniz Doğa ve Adalar Manzaralı Akıllı Ev Sistemine Sahip Villa

Konacık bölgesi market, kafe, restoran, okul ve hastane gibi günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tüm olanaklara sahiptir..Bodrum merkeze yakınlığıyla ön plana çıkan Konacık on iki ay yaşamak için en elverişli bölgelerden biridir. Bodrum plajları, koyları, tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en gözde bölgelerinden biridir.

Bodrum'da satılık villa alışveriş merkezine 3 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 4 km, plaja 5 km, Halikarnas Mozolesi ve Bodrum Marina'ya 6 km ve Milas - Bodrum Havalimanı'na 40 km mesafededir.

10 villadan oluşan sitede bulunan villanın kendine ait 1.100 m² arazi alanı bulunmaktadır. Villanın kendine ait yüzme havuzu, geniş bahçesi, akıllı ev sistemi, deniz manzaralı spor salonu, saunası, Türk hamamı, asansörü, yerden ısıtma ve klima sistemi, 2 adet kapalı otoparkı ve 60 tonluk su deposu bulunmaktadır.

Konacık'ta villa 7+2 triplex kat planına sahiptir. Villanın en üst katı oturma odası, açık-plan mutfak, 4 adet yatak odası, 5 adet banyo ve verandadan oluşmaktadır. Orta katta oturma odası, açık plan mutfak, 3 adet yatak odası, banyo ve çamaşır odası bulunmaktadır. Villanın en alt katında 2 adet kapalı otopark, asansör girişi, teknik oda ve su deposundan oluşmaktadır.


BJV-00459

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Aidatsız, Küvet, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV, Klima, Bahçe, Şömine, Depo, Asansör, Spor Salonu, Güvenlik
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı