Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 6 316 029 TL
Daire Satılık
Metrekare: 74 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Sosyal Aktiviteli Komplekste Satılık Şık Daireler

Satılık sıfır daireler Alanya'nın gelişen beldesi Oba'da yatırımlık bir bölgede yer almaktadır. Alanya, sıcak iklimi ve doğa güzellikleri ile çevrili ünlü bir tatil beldesidir. Özellikle doğa ile çevrili konut projeleri ile dikkat çeken Alanya, ev sahibi olmak isteyenler için tercih noktalarından biridir. Oba bölgesi; sosyal ve günlük olanaklara yakın sakin bir yaşam alanıdır.

Alanya Oba'da satılık daireler; okula 50 m, markete 130 m, sahile 2,3 km, hastaneye 2,4 km, alışveriş merkezine 3,8 km, şehir merkezine 6,3 km, Alanya Kalesi'ne 6,9 km, Gazipaşa Havalimanı'na ise 33,7 km mesafede yer almaktadır.

Daireler 6.668 m² arazide konumlanan 4 blok içerisinde 104 daire sunan bir sitede yer alır. Sosyal aktiviteli bir yaşam alanı sunan sitede açık ve kapalı havuz, jakuzi, fıtness, sauna, buhar odası, aquapark, açık otopark, sinema salonu, çocuk ve yetişkinler için oyun salonu bulunmaktadır.

Daireler konfor ve ayrıcalıklı yaşam tarzını bir araya getirmeyi hedefleyen sürdürülebilir niteliklerle tasarlanmıştır. Daireler ayrıca enerji tasarruflu ürünler ve birinci kalite malzemeler mevcuttur. Daireler; telefon, internet ve merkezi uydu altyapısı ile yeni sahiplerine teslim edilecektir. Proje; ısı ve ses izolasyonu, çelik kapı, dış cephe PVC doğramalar, seramik zemin kaplama, klima, birinci sınıf mutfak dolapları, merdiven ve balkon korkuluklar gibi donatılar da sunmaktadır.


AYT-03762

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için