Domaza
Türkiye, İstanbul, Büyükçekmece, Büyükçekmece
property
Fiyat 62 000 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 530 m2
8 oda, 6 banyo, 6 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Büyükçekmece'de Geniş Bahçeli Müstakil Villalar

Müstakil villalar Büyükçekmece'de yer almaktadır. Büyükçekmece Gölü'ne sahip ilçe Marmara Denizi'ne kıyısı bulunmaktadır.

İstanbul Büyükçekmece'de satılık villalar, Büyükçekmece Gölü'ne 2,5 km, Avrupa Otoyolu'na 2 km, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezine 6 km, E-5 Otoyoluna 7 km, Akbatı AVM'ye ve Uluslararası İstanbul Havalimanı'na 23 km mesafede yer almaktadır.

Müstakil villaların bulunduğu 3 etaplı proje 1.068.000 m² arsa alanına sahiptir. Site içerisinde 187 villa bulunmaktadır. Kasaba konseptli sitede göl manzaralı seyir terasları, dekoratif havuz, 2 km'lik koşu ve yürüyüş yolları, kapalı spor kulübü, spor salonları, squash ve tenis kortu, futbol, ​​voleybol ve basketbol sahaları, masa tenisi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, kapalı ve açık yüzme havuzu, piknik ve barbekü alanı, outlet merkezi, jeneratör, hidrofor, su deposu, teknik servis, site yönetimi, 7/24 güvenlik kamerası sistemi ve güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Site içerisinde büyük bir köy meydanı & agora, köy bakkalı, kahvehane, kütüphane, 16 mağazalı çarşı, 100 araçlık otopark alanı, zeytinlik, üzüm bağları ve manzaralı kafe & bar bulunmaktadır. Yeşil peyzajlı site içinde bulunan özel bahçelerinde meyve ve sebze yetiştirilebilmektedir.

Özel bahçeli müstakil villalar ebeveyn banyoludur ve 5 m. tavan yüksekliğine sahiptir.

Villalarda; özel bahçe güneşlenme alanı, doğalgaz, fiber optik internet altyapısı, uydu TV sistemi, klima, çelik kapı ve yangın-duman dedektörü bulunmaktadır.


IST-00220

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Küvet, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Klima, Spor Salonu, Şömine, Güvenlik, Sauna, Tenis kortu
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı