Domaza
Türkiye, Aydın, Kuşadası, Kuşadası
property
Fiyat 5 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kuşadası Kadınlardenizi'nde Sıfır Yatırımlık 1+1 Rezidans Dairesi

Satılık rezidans dairesi, Kuşadası'nda Kadınlardenizi Plajı'nda bulunmaktadır. Bir liman kenti olan Kuşadası, turizm faaliyetleri ile ünlüdür. Antik şehirleri, ince kumlu plajları, doğal güzellikleri ile ünlü ve kruvaziyer gemilerinin uğrak noktası olan Kuşadası, dört mevsim yaşama uygun bir tatil bölgesidir.

Aydın, Kuşadası'ndaki satılık daire denize ve plaja sıfır konumda, çarşıya 50 m, yat limanına 3 km, Efes Antik Kenti'ne 20 km ve Adnan Menderes Havalimanı'na ise 65 km mesafede yer almaktadır.

5.000 m² alan üzerine kurulu rezidans binası dört mevsim oturuma uygun olarak tasarlanmıştır. Bina 5 katlı olup 106 adet 1+1 daire ile 16 adet ticari bölümden oluşmaktadır. Site içinde 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları, asansör, ortak açık yüzme havuzu, kapalı ve açık otopark, çarşı gibi zengin olanaklar bulunmaktadır.

Satılık daire bir oturma odası, bir yatak odası, açık mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Daire içinde çelik kapı, özel tasarım vestiyer, asma tavan ve gizli LED aydınlatma, tüm yerler seramik kaplama, üçlü ankastre set, VRV sistemi ısıtma ve soğutma klima sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.


CII-00009

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Güvenlik
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Karşı
Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için