Domaza
Türkiye, İstanbul, Kadıköy, Osmanağa
property
Fiyat 8 500 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 70 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Kadıköy'de Denize ve Bağdat Caddesi'ne Yakın Yatırımlık Daireler

Satılık daireler İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Kadıköy ilçesi Anadolu Yakası'nın en popüler ilçelerinden biridir. Anadolu ve Avrupa Yakası arasında tek vesait ile ulaşım imkânı sağlayan vapur ve Marmaray tren duraklarının yanı sıra metro durakları ile de Anadolu Yakası içerisinde her bölgeye kolay erişim fırsatı bulunur. Kadıköy ilçesi antikacıları, müzeleri, operaları ve tiyatro alanları ile kültürel etkinliklerin yanı sıra barların, restoranların, kafelerin ve bir çok aktivite alanlarına ev sahipliği yapmasıyla sosyal bir hayatın yaşandığı ilçedir.

İstanbul'da satılık daireler Yoğurtçu Parkı'na 220 m, tramvay hattına 450 m, Boğa Heykeli'ne 600 m, Bağdat Caddesi'ne 900 m, metro durağına 950 m, Marmaray Tren İstasyonu'na 1,1 km, Avrasya Tüneli'ne 2,8 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 8 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 33,5 km mesafede yer almaktadır.

Yatay mimarili engelliye uygun projede güvenlik kameraları ve asansör bulunmaktadır.

3 farklı oda tipinin bulunduğu daireler; ankastre mutfak seti, ayrı plan mutfak, duş kabini, panjur, klima, balkon, merkezi uydu TV sistemi ve PVC pencere sistemi gibi niteliklerle donatılmıştır.


IST-01408

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Klima, Asansör, Teras, Aidatsız
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney, Doğu
Emlak amacı
Yatırım için