Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 4 411 777 TL
Daire Satılık
Metrekare: 55 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Avsallar’da Sakin ve Huzurlu Site İçinde Eşsiz Tasarımlı Daireler

Konforlu daireler sürekli gelişmeye devam eden Avsallar bölgesinde yer almaktadır. Avsallar, doğası, plajları, denizi, tarihi güzellikleri ve renkli sosyal yaşamı ile sakinlerine eşsiz bir alan yaratmaktadır. Tüm bu özelliklerinden dolayı, Alanya’da daire almak isteyen kişiler tarafından bölge ikamet ve tatil için ile tercihlerden biri haline gelmiştir.

Alanya'da satılık gayrimenkuller; Avsallar merkezine 800 m, Avsallar Halk Plajı’na 1,7 km, Seapark Okurcalar’a 2 km, İncekum Orman Kampı’na 2,3 km, İncekum Halk Plajı’na 2,5 km, Gazipaşa Havalimanı’na 60 km ve Antalya Havalimanı’na 90 km mesafededir.

Özel alanda yer alan proje tek bloktan oluşmaktadır. Projede 900 m² yeşil alan, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, aquapark, şifreli giriş, merkezi internet, hamam, sauna, spor salonu, kafetarya, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık otopark, kamelya, barbekü alanı, site görevlisi, asansör, güvenlik odası, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamera sistemi gibi zengin olanaklar yer almaktadır.

1+1 ara kat ve 2+1 çatı kat dairelerin iç tasarımlarında çift cam, vestiyer, görüntülü diyafon, yangın merdiveni, uydu TV sistemi, ani su ısıtıcı, hidrofor gibi özellikler kullanılmıştır.


AYT-02521

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Aidatsız, Bahçe
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için