Domaza
Türkiye, İstanbul, Maltepe, Maltepe
property
Fiyat 8 053 974 TL
Daire Satılık
Metrekare: 68 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Maltepe'de Adalar Manzaralı Metro ve AVM'ye Yakın Daireler

Şık daireler Anadolu Yakası'nın Maltepe ilçesinde yer almaktadır. Maltepe ilçesi ulaşım çeşitliliği ile gelişmiş bir alt yapıya sahiptir. Sahil parkları, alışveriş merkezleri, eğlence olanakları ve restoranlarıyla kaliteli bir yaşam sunmaktadır.

İstanbul Maltepe'de satılık daireler Adalar manzaralı projededir. Daireler metro durağına 40 m, E-5 ana yoluna 50 m, alışveriş merkezine 200 m, hastaneye 1 km, sahil yürüyüş yoluna 3.5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 24.5 km ve Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km uzaklıktadır.

Daireler geniş yeşil alanlara sahip 27.000 m² arazide yer alan projededir. Projede spor salonu, basketbol sahası, oyun odası, açık ve kapalı otopark, resepsiyon hizmeti, sinema odası, sosyal kulüp, güvenlik kameraları, ortak bahçe, açık-kapalı yüzme havuzu, parti odası ve tenis kortu gibi çeşitli sosyal olanaklara sahiptir.

İç tasarımda daireler klima, akıllı ev sistemi, balkon, açık ve ayrı plan mutfak, ebeveyn banyosu, duş kabini, merkezi uydu sistemi, çelik kapı ve teras gibi özelliklere sahiptir.


IST-01044

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Tenis kortu, Bahçe, Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için