Domaza
Türkiye, Antalya, Döşemealtı, Döşemealtı
property
Fiyat 18 040 901 TL
Ev Satılık
Metrekare: 266 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Döşemealtı'nda Havuzlu ve Müstakil Bahçeli İkiz Villa

Müstakil girişli ikiz villa Antalya'da villa bölgelerinden Döşemealtı'nda yer almaktadır. Villa merkeze ve ormana yakın konumdadır.

Antalya Döşemealtı'da satılık villa Bahçeşehir Koleji'ne 3 km, Orfe Tatil Köyü'ne 3 km, Antalya Toplum Koleji'ne 9 km, Özel Termessos Hastanesi'ne 9 km, Antalya Bilim Üniversitesi'ne 15 km, Özdilek AVM'ye 15 km, Konyaaltı Beach Park'a 16 km ve Antalya Havalimanı'na 28 km mesafededir.

İkiz villa 450 m² alan üzerine inşa edilmiştir. Villada peyzajlı bahçe, özel havuz, açık barbekü, geniş bahçe terası, 7/24 güvenlik kamera gibi olanaklar mevcuttur.

Şık villada dört yatak odası, oturma odası, açık plan mutfak, giyinme odası, iki banyo, ebeveyn banyosu, tuvalet, kiler, çok amaçlı 48 m² salon, balkon ve bahçe terası bulunmaktadır.

Özel havuzlu villada ankastre set, elektrikli şömine, jakuzi, her odada klima, yerden ısıtma sistemi, doğalgaz altyapısı, elektrikli panjur, vestiyer ve banyo dolapları, çelik dış kapı, dekoratif özel tasarım asma tavanlar ve ışıklandırmalar mevcuttur.


AYT-04091

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Şömine, Jakuzi, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Doğu, Güney