Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 82 624 120 TL
Ev Satılık
Metrekare: 340 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Yalıkavak'ta Eşsiz Doğa ve Deniz Manzarasına Sahip Müstakil Villa

Deniz manzaralı villa Bodrum'un prestijli bölgelerinden Yalıkavak'ta yer almaktadır. Yalıkavak temiz denizi, doğası, yel değirmenleri ve taze balıkları ile son yıllarda turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biridir. Bodrum merkeze 18 km mesafede bulunan yerleşim yeri dünyanın en büyük uluslararası yat marinasına sahip olmasının yanı sıra dünyaca ünlü mağazalara, restoranlara, plajlara, kulüplere, kafelere, barlara ve lüks otellere de ev sahipliği yapmaktadır.

Muğla Bodrum'da satılık villa; günlük yaşamınızda ihtiyaç duyacağınız kafe, restoran, market, eczane, banka, hastane gibi birçok günlük ve sosyal imkâna yakın mesafededir. Müstakil villa; Yalıkavak merkezine ve Yalıkavak Marina'ya 2.3 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 11 km, Halikarnas Mozalesi'ne 16 km, Bodrum merkeze 24 km ve Bodrum-Milas Havalimanı'na 52 km mesafededir.

Özel havuzlu müstakil villada; dört yatak odası, oturma odası, açık-plan mutfak, dört banyo, deniz manzaralı geniş bahçe ve üç araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur.


BJV-00475

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Depo, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Klima, Şömine
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Kuzey-batı