Domaza
Türkiye, Yalova, Çınarcık, Harman
property
Fiyat 4 450 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 140 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yalova Çınarcık'ta Merkezi Konumda Denize Sıfır Daireler

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde konumlanmış olan daireler, deniz manzarasına sahiptir. Çınarcık, geniş sahil şeridi, İstanbul'a olan yakınlığı ve deniz yoluyla ulaşım imkânı ile yaz aylarında tercih edilen popüler bir tatil merkezidir. Kış aylarında ise sessiz ve huzurlu bir yaşam sunar. Deniz manzaralı daireler, Çınarcık merkeze ve sosyal olanaklara yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Yalova'da satılık daireler denize sıfır konumda bulunur, Çınarcık Plajı'na 1,5 km, Çınarcık Devlet Hastanesi, Çınarcık merkez ve iskeleye 1,8 km, Çınarcık Meslek Yüksekokulu'na 3 km, Yalova merkez ve feribot iskelesine ise 16 km mesafededir. Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan uzaklık ise 73 km'dir.

Proje, 1675 m²'lik bir arazi üzerine inşa edilmiş olup, A ve B olmak üzere iki bloktan oluşmaktadır. Toplamda 36 daire bulunan projede, 1+1, 2+1, 3+1, 2+2, 3+2 gibi farklı oda seçenekleri mevcuttur. Ayrıca, açık otopark ve asansör de proje içerisinde yer almaktadır.

Dairelerde yerden ısıtma sistemi, geniş balkonlar, salon, banyo, açık mutfak, ankastre set, vestiyer, duşakabin gibi özellikler bulunmaktadır. Dubleks dairelerde ise iki banyo ve teras mevcuttur.


YVX-00070

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Asansör, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı